Ta dig hela vägen fram till mål

Adventure Medicine förser expeditioner och tävlingar med expeditionsläkare som ser till att du säkert tar dig hela vägen i mål

Tävlingar
Adventure Medicine har sjukvårdslösningen för extrema tävlingar både sommar och vinter. Vi upprättar sjukvårstält bemannade med erfarna läkare och sjuksköterskor, organiserar evakueringsmöjligheter och utbildar era volontärer.
Kontakta oss för mer information!
Amec_07
Är det dags för något nytt och annorlunda? Vill ni utveckla er team-buildning och ledarskap och samtidigt lära er livräddande färdigheter? Då är Adventure Medicine’s kick-off precis rätt för er! Vi kombinerar utbildning sjukvård, träning, ledarskap, stresshantering och gruppdynamik med roliga och utmanande scenarioövningar som sätter gruppen på prov! Kontakta oss för mer information!

Läs mer om några av våra tidigare uppdrag

Skistar Everest Challenge

Skistar Everest Challenge

Vi hade ett mycket kompetent läkarteam från Adventure Medicine som var ansvariga för att inspektera säkerheten på banan, utbilda funktionärerna, samt ansvara för sjukstugan i Hammarbybacken. Vi rekommenderar Adventure Medicine för konsultation, utbildning eller större arrangemang.
– Fredrik Sträng, grundare av Skistar Everest Challenge, 2015

Stockholms Brantaste

“Vi anlitade Adventure Medicine som läkare på löptävlingen Stockholms Brantaste 2014 och är väldigt nöjda med deras insats. Tävlingen gick i 27-gradig värme vilket gjorde tävlingen gjorde det extra jobbigt för deltagarna. Ett fåtal deltagare drabbades av värmeslag och fotstukningar i Hammarbybackens branter och läkarna från Adventure Medicine var då snabbt på plats. Vi kan verkligen rekommendera Adventure Medicine, de är proffsiga och hanterar intensiva situationer utmärkt.”
– Stockholms Brantaste -2014