Med en uppväxt i Sverige och Tyskland, en ingenjörsexamen i teknisk fysik och jobb både inom forskning och industri i Sverige och Europa så har jag en ganska brokig bakgrund. Sommaren 2017 gick jag gröna bandet, en vandring som sträcker sig genom hela svenska fjällkedjan, i siffror blev det 1330 km och 67 dagar. Det var under den vandringen som längtan efter ett liv riktigt nära naturen blev så stark att jag sa upp mig och flyttade från Stockholm till en by med 25 invånare vid vägs ände i Offerdal i Jämtland.

Mina äventyr sker numera mest i min bakgård, Offerdalsfjällen, och säsongerna styr aktiviteterna. På vintern blir det skidturer runt byn och ibland även med övernattningar. När södra Sverige tar fram vårskorna i maj njuter vi för fullt av att sitta på ett renskinn och isfiska, åka skidor på skare och få löjlig solbränna efter solglasögonen. Under barmarksperioden vill hjärtat ut på fjället och fötterna vill trampa oledade fjäll. Att vakna i tältet på en vacker plats långt från bebyggelse är alltid lika underbart!

Att vara administratör på Adventure Medicine är väldigt roligt! Det är varierande, och innehåller allt från den dagliga kundkontakten, kurslogistik, hantering av hemsidan och sociala medier, samt att lösa så mycket annat som dyker upp på vägens gång! Dessutom lär jag mig mycket på vägen, och alla i teamet är glada, engagerade och trevliga!

Har du några frågor eller funderingar, eller om du bara vill säga hej så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig!